Bahar Candan kimdir, ne iş yapıyor? Bahar Candan aslen nereli, kaç yaşında? Sosyal medyada binlerce takipçisi bulunan Bahar Candan, dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. İşte Benim Stilim yarışmasında da boy gösteren Bahar Candan'ın kimliği merak konusu.

Yücel Yılmaz kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Yücel Yılmaz'ın hayatı ve biyografisi! Yücel Yılmaz kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Yücel Yılmaz'ın hayatı ve biyografisi!

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla gözaltına alınıp tutuklanması, Türkiye gündeminin önemli bir konusu haline geldi. Bu olayın yankıları sürerken, dikkatler Polat çifti gibi sosyal medya üzerinde hızla zenginleşen ve gelir kaynakları net olarak bilinmeyen kişilere çevrildi. Candan kardeşler hakkında, bir dolandırıcılık örgütünün mensubu hatta gizli kasası oldukları gerekçesiyle suç duyurusunda bulunuldu. Bu durumun ardından ünlü kardeşler ve ailesi hakkında araştırmalar hızlandı.

BAHAR CANDAN KİMDİR, NE İŞ YAPIYOR, ASLEN NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

1998 yılında doğan Bahar Candan, Nihal Candan'ın kardeşi olarak bilinir. Hukuk bölümünde lisans eğitimini sürdüren Bahar Candan, İşte Benim Stilim yarışmasına katılmıştır. Ayrıca, "Dondurma Gibisin" isimli şarkısına çektiği klip ile de dikkatleri üzerine çekmiştir.

Editör: Haber Merkezi