Banu Parlak kimdir, kaç yaşında? Banu Parlak nereli ne iş yapar? Ünlü şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, İstanbul Havalimanı girişinde kooperatif dolandırıcılığı suçlamasıyla gözaltına alındı. Parlak'ın işlemleri, Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne sevk edilmek üzere gerçekleştirildi.

BANU PARLAK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Banu Parlak, 1987 yılında Kastamonu'da doğan bir sanatçıdır. Özellikle Instagram'da araba içinde yaptığı şarkılı paylaşımlarla büyük bir popülerlik elde etmiş ve daha sonra "Narin Yarim" adlı single çalışmasıyla müzik dünyasına adım atmıştır. Sanatçı, 2017 yılında Okan Öztürk ile evlenmiş, ancak evliliği olaylı bir şekilde sona ermiştir. Ayrıca Banu Parlak bir kız çocuğunun annesidir.

BANU PARLAK’A DOLANDIRICILIK GÖZALTISI

Sahra Işık kimdir, ne iş yapıyor? Sahra Işık Survivor'a kaç kere katıldı? Sahra Işık kimdir, ne iş yapıyor? Sahra Işık Survivor'a kaç kere katıldı?

Ünlü şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı. Elde edilen bilgilere göre, Parlak'ın aracı havalimanı girişindeki bir yol kontrolünde durduruldu.

Gözaltına alınan Banu Parlak, havalimanındaki adli makamlara gönderildi. Parlak'ın kooperatif dolandırıcılığı suçlamasıyla yakalandığı ifade edildi.

Editör: Haber Merkezi