Fox TV'nin hafta içi her gün yayınlanan "Çağla İle Yeni Bir Gün" programı, bugün beklenildiği gibi ekrana gelmedi. Bu durum, programın düzenli izleyicileri arasında "Çağla İle Yeni Bir Gün neden yayınlanmadı, sona erdi mi?" sorularını gündeme getirdi.

"Çağla İle Yeni Bir Gün" programının yeni bölümleri için bir süre ara verildi. Normalde hafta içi her gün saat 10.00'da yayınlanan program, şu anda yerine bir dizi yayınlanıyor. Programın sunucusu Çağla Şikel, bu durumu Instagram hikayeler bölümünden takipçileriyle paylaştı ve açıklamalarda bulundu.

ÇAĞLA ŞIKEL NEREDE, SAĞLIK DURUMU NASIL?

Çağla Şıkel, sunuculuğunu üstlendiği 'Çağla Şıkel ile Yeni Bir' programına katılmadı. Şıkel, takipçilerinin soruları üzerine Instagram hesabından hastane odasında çekilen bir fotoğrafı paylaştı ve şu ifadeleri kullandı: "Yayın olmadığı için çok soran oluyor. Cumartesi günü bir besin zehirlenmesi geçirdim. O günden beri tedavi altındayım. CRP seviyem hala tam olarak düşmedi. Tüm merak edenlere ve geçmiş olsun dileklerine teşekkür ederim. Hepinize sarılıyorum."

Daha sonra kendi fotoğrafını da paylaşarak, "Şimdi hastaneden geldim. Uyumaktan su içmediğim ve iyi beslenmediğim için takviye yapıldı. Tahliller sonrası bir miktar yine yüksek olan CRP'yi düşürmek için 2'li bir antibiyotik kullanmaya başladık. Çok inanmışlığım var, yarına iyi uyanacağım. Beni merak edenlere ve sevenlere söz" dedi.

Netflix abone ücretlerine zam geldi! Netflix abone fiyatları ne kadar oldu? Netflix abone ücretlerine zam geldi! Netflix abone fiyatları ne kadar oldu?

ÇAĞLA İLE YENİ BİR GÜN NEDEN YOK?

Çağla Şıkel, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, programının yayınlanmaması nedeniyle kendisine gelen sorulara yanıt verdi. Paylaşımında, "Cumartesi günü bir besin zehirlenmesi geçirdim. O günden beri tedavi altındayım ve CRP seviyem hala tam olarak düşmedi" dedi. Şıkel, merak edenlere geçmiş olsun dileklerine teşekkür ederek, "Hepinize sarılıyorum. En kısa zamanda görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi