2016-2017 yılları arasında yayınlanan 'Hayat Bazen Tatlıdır' dizisinde birlikte rol alan Deniz Can Aktaş ve Mustafa Mert Koç, geçtiğimiz günlerde Umre ziyareti için Mekke'ye gittiklerinde objektiflere yakalandılar.

Deniz Can Aktaş Ve Mustafa Mert Koç'un Umre Ziyareti

2 OYUNCU UMRE’DE GÖRÜNTÜLENDİ

Hudutsuz Sevda ve Yaz Şarkısı dizilerinde rol alan Deniz Can Aktaş ile Mustafa Mert Koç, Suudi Arabistan'da görüntülendi. İhram içindeki oyuncuların Umre ziyareti için geldikleri belirtiliyor. İkilinin Kabe etrafında tavaf yaparken hayranları tarafından fark edilip objektiflere yansıdı. Sessiz sedasız bir şekilde Umre'ye gitmeleri sosyal medyada takdirle karşılandı.

Deniz Can Aktaş Ve Mustafa Mert Koç'un Umre Ziyareti1

MUSTAFA MERT KOÇ KİMDİR?

Ankara doğumlu oyuncu Mustafa Mert Koç, 14 Mayıs 1994 tarihinde hayata gözlerini açmıştır. Siyaset Bilgisi Fakültesi'nden mezun olan Koç, oyunculuk kariyerine "Yeter" adlı dizide canlandırdığı "Mert" karakteri ile adım atmıştır. Eğitim hayatının yanı sıra, özel oyunculuk koçlarından hem Amerika'da hem de Türkiye'de eğitim almıştır.

Kızıl Goncalar neden yayınlanmadı? Kızıl Goncalar bugün yeni bölüm yok mu? Kızıl Goncalar neden yayınlanmadı? Kızıl Goncalar bugün yeni bölüm yok mu?

DENİZ CAN AKTAŞ KİMDİR?

28 Temmuz 1993 tarihinde İstanbul'da doğan Deniz Can Aktaş, aslen Kastamonu İnebolu kökenlidir. Genç oyuncu, Piri Reis Üniversitesi Gemi Makineleri ve İşletme Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmuştur. Oyunculuk kariyerine ilk adımını 2015 yılında Star TV'de yayınlanan "Tatlı Küçük Yalancılar" adlı dizi ile atmıştır.

Editör: Yağmur Sezgin