INJI kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında? TikTok'ta "Göbek atalım ya" sözleriyle viral olan "Bellydancing" şarkısının sahibi INJI, O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel bölümüne konuk oldu. Sanatçının sosyal medyada INJI kullanıcı adını kullandığı biliniyor. INJI'nin hayatı ve kariyeri, bu özel bölümle birlikte daha fazla merak konusu haline geldi.

Halil Falyalı kimdir, neden öldü? Halil Falyalı nereli, serveti ne kadar? Halil Falyalı kimdir, neden öldü? Halil Falyalı nereli, serveti ne kadar?

INJI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

İnci Güran, 3 Ocak 2000'de İstanbul'da doğdu. Müziğe olan ilgisi küçük yaşlardan beri vardı ve 2008 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'na kaydolarak müzik teorisi ve klasik piyano eğitimi aldı. Sonraki on yıl boyunca Avrupa genelinde çeşitli piyano yarışmalarına katıldı. Lise eğitimi için Londra'ya taşındı ve bu süreçte caz gruplarında ve korolarda şarkı söylemeye başladı. Güran'ın müzikle olan ilişkisi, Pennsylvania Üniversitesi'nin Wharton Okulu'nda kendi caz grubunu kurduğu ve kampüste performanslar sergilediği döneme kadar devam etti.

2022 yılında "GASLIGHT" ve "MADELINE" adlı single'larıyla TikTok platformunda popülerlik kazandı. İlk EP'si olan "LFG", 21 Temmuz 2023 tarihinde müzik uygulamalarında yayınlandı.

INJI GERÇEK ADI NE, NERELİ?

3 Ocak 2000 tarihinde dünyaya gelen şarkıcı İnci Güran, gerçek adıyla INJI olarak bilinmektedir. Philadelphia'da yaşayan genç sanatçı, TikTok platformunda popülerlik kazanan "GASLIGHT" ve "MADELINE" adlı single'larıyla 2022 yılında dikkatleri üzerine çekti.

Editör: Yağmur Sezgin