Hatice Karahan kimdir, nereli? Merkez Bankası başkanı mı oldu, kaç yaşında? Hatice Karahan kimdir, nereli? Merkez Bankası başkanı mı oldu, kaç yaşında?

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu kimdir? Faik Sarıalioğlu aslen nereli, kaç yaşında? Trabzonspor maçında İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu'nun takımını sahadan çekmesiyle birlikte Sarıalioğlu'nun hayatı gündeme geldi. Ecmel Faik Sarıalioğlu, daha önce Bakırköyspor'da yöneticilik yapmış ve aynı zamanda dışarıdan tamamladığı ortaokul ve lise eğitimleriyle dikkat çekmektedir.

İSTANBULSPOR BAŞKANI ECMEL FAİK SARIALİOĞLU KİMDİR?

Ecmel Faik Sarıalioğlu, 1960 yılında Trabzon'un Of ilçesinde dünyaya geldi. Üç yaşında ailesiyle birlikte Karabük'e taşındı ve 1970'te İstanbul'a yerleştiler.

Sarıalioğlu, genişleyen bir ailenin ikinci çocuğu olarak büyüdü; ailesi nakliye ve inşaat işlerini genişleten bir yapıya sahipti. İlk eğitimini tamamladıktan sonra, ortaokul ve lise eğitimini dışarıdan alarak başarıyla bitirdi.

Spor dünyasında da aktif olan Sarıalioğlu, Bakırköyspor'da bir süre yöneticilik yaptı ve ardından İstanbulspor'da başkanlık görevini üstlendi.

Editör: Haber Merkezi