Nez Demir kimdir kaç yaşında Instagram hesabı ne? Dilan Polat'ın eski iş ortağı Nez Demir nereli? Soruşturmalar, Dilan Polat'ın eski ortağı ve arkadaşı olan Nez Demir'i de etkiledi. Nez Demir'in mal varlığına el konuldu ve bu durum kendisini gözyaşları içinde yetkililere anlatırken buldu.

NEZ DEMİR KİMDİR KAÇ YAŞINDA NERELİ?

Oyuncu ve sosyal medya fenomeni Nez Demir, 1987 yılında Kocaeli'nin Gebze ilçesinde dünyaya gözlerini açtı. Babasının kökeni Rize'ye dayanmaktadır. Eğitim hayatını Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde Pazarlama Bölümü'nden mezun olarak tamamladı ve şu an İşletme Bölümü'nde ikinci sınıf öğrencisidir. Aile bağlarına son derece düşkün olan Nez Demir, mükemmel yemekler yapma yeteneğiyle tanınır. Karadenizli kimliği nedeniyle akşamları horon eğitmeden veya bir bardak çay içmeden uyuyamayacağını ifade etmiştir.

Nez Demir, özel bir bankada bir süre çalıştıktan sonra 8 yıl boyunca voleybol oynamış ve uzun yıllar rafting yapmıştır.

Sosyal medya kariyerine İnstagram platformunda videolar çekerek ve paylaşımlar yaparak başlamıştır. Daha sonra Vine videoları üretti ve bu dönemde birçok ünlü markanın reklam filmlerinde rol aldı.

Hamza Turhan Ayberk kimdir kaç yaşında? Hamza Turhan Ayberk aslen nereli? Hamza Turhan Ayberk kimdir kaç yaşında? Hamza Turhan Ayberk aslen nereli?

Nez Demir, oyunculuk kariyerine 2018 yılında "Facia Üçlü" adlı filmle başlamış ve 2019'da vizyona giren "O İş Bende" ve "Malazgirt 1071" filmlerinde de yer almıştır.

NEZ DEMİR INSTAGRAM HESABI NE?

Dilan Polat'ın eski iş ortağı ve arkadaşı olan Nez Demir'in Instagram hesabı merak ediliyor. Nez Demir'in Instagram hesabı, (@nezdemir) şeklinde bulunuyor. Sosyal medya hesapları zaman içinde değişebilir, bu yüzden en güncel bilgilere ulaşmak için doğrudan Instagram platformunu ziyaret etmeniz önerilir.

Editör: Haber Merkezi