Kızıl Goncalar yayından kaldırıldı mı? Kızıl Goncalar devam edecek mi? Kızıl Goncalar yayından kaldırıldı mı? Kızıl Goncalar devam edecek mi?
Oyuncu Tom Sizemore öldü. Yabancı magazin dünyası yasta. Er Ryan'ı Kurtarmak başta olmak üzere birçok filmde rol alan Tom Sizemore beyin anevrizması geçirdi. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Sizemore'un yakınları, oyuncunun kurtarılması için umutların tükendiğini açıkladı.

UYKUSUNDA VEFAT ETTİ

61 yaşında hayatını kaybettiği belirtilen ünlü oyuncu Tom Sizemore'dan acı haber geldi. Acı haberi Sizemore'un menajeri ve 15 yıllık arkadaşı Charles Lago duyurdu. Lago uykusunda son nefesini verirken, Sizemore'a 17 yaşındaki ikizleri Jayden ve Jagger ile kardeşi Paul eşlik etti. Charles Lago, Tom Sizemore'un kendisi için sadece bir iş ortağı değil, aynı zamanda çok iyi bir arkadaş olduğunu da sözlerine ekledi. Lago, birkaç gün önce Sizemore'un iyileşmesine yönelik tüm umutların ortadan kalktığını söyledi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Lago, "Doktorlar ailesini umut kalmadığını yönünde bilgilendirdi ve hayatına son verme kararını almayı önerdi. Şu an aile bu konuda bir karar verme aşamasında" demişti. [caption id="attachment_6563" align="alignnone" width="1024"]Oyuncu Tom Sizemore öldü Oyuncu Tom Sizemore öldü[/caption]

YENİ ROLÜ HAZIRDI

Tom Sizemore'un menajeri, oyuncunun ailesinin bu zor dönemde özel hayatlarına saygı gösterilmesini talep ettiğini sözlerine ekledi. Aldıkları çok sayıdaki destek mesajından dolayı minnettar olduğunu belirten Charles Lago, "Onlar için çok zor bir dönem" dedi. Rol aldığı 'Black Hawk Down' (Kara Şahin Düştü), 'Born on the Fourth of July' (Doğum Günü Dört Temmuz), 'Natural Born Killers' (Katil Doğanlar), 'Saving Private Ryan' (Er Ryan'ı Kurtarmak), gibi filmlerle tanınan Sizemore, hastalandığı sırada 'Impuratus' adlı filmde oynamaya hazırlanıyordu. Oyuncu, o yapımda bir dedektifi canlandıracaktı.

TOM SIZEMORE KİMDİR?

Thomas Edward Sizemore Jr., 29 Kasım 1961'de Michigan, Detroit'te doğdu. 1986'da Wayne State Üniversitesi'nde oyunculuk sınıfını başarıyla tamamladıktan sonra, garsonluk ve küçük çaplı film rollerinde çalışmak için New York'a taşındı. 1998 yılında vizyona giren Er Ryan'ı Kurtarmak filmiyle yıldızı parladı. 1999'da Witness Protection adlı TV filmindeki rolüyle Altın Küre'ye aday gösterildi. 1997 yılında eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle tutuklandı. Denetimli serbestliğini ihlal ettiği için 2005 yılında cezaevine geri gönderildi. 16 ay hapis cezasına çarptırıldı ve alkollü araç kullanmaktan tutuklandı. Hayatının bir bölümünde madde bağımlılığı ile mücadele etti.

Editör: TE Bilisim