Oy kullanmama cezası var mı, uygulanacak mı? 2024 Oy kullanmama cezası ne kadar, kaç TL? Oy kullanmama cezası var mı, uygulanacak mı? 2024 Oy kullanmama cezası ne kadar, kaç TL?
Ronaldo'nun takımı AL Nassr maçı neden ertelendi? AL Nassr maçı ne zaman oynanacak? Soruları futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Ev sahibi ekipten yapılan açıklamada, yağışlar nedeniyle stadyum teknik sorun yaşandığı ve erteleme kararı alındığı açıklandı. RONALDO'NUN TAKIMI AL NASSR MAÇI NEDEN ERTELENDİ? Suudi Arabistan Ligi'nin 12. haftasında bugün saat 18.00'de oynanması planlanan Al Nassr-Al Tai maçı için erteleme kararı çıktı. Ev sahibi ekipten yapılan açıklamada, yağışlar nedeniyle stadyum elektriğinde arıza yaşandığı ve bu nedenle karşılaşmanın ertelendiği belirtildi. Mücadelenin yarın oynanacağı aktarıldı. AL NASSR MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK? Suudi Arabistan Ligi'nin 12. haftasında ertelenen Al Nassr - Al Tai maçının ne zaman oynanacağı henüz açıklanmadı. Konuyla ilgili detaylar geldiğinde haberimizde yer alacaktır. Al Nassr Futbol Kulübü, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad merkezli bir Suudi Arabistan profesyonel futbol kulübüdür. 1955'te kurulan Al Nassr Futbol Kulübü, yıllar içinde üç ulusal şampiyonluk ve iki AFC Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu da dahil olmak üzere birçok şampiyonluk kazandı. Aynı zamanda Arap Körfez Kulüpler Şampiyonası'nın kurucu üyesidir ve son zamanlarda uluslararası turnuvalarda bir dizi etkileyici performansla küresel sahnede başarılı olmuştur. Ekip, kendisini dünya çapında takip eden ve ona "Cennet Kuşları" lakabını kazandıran tutkulu hayranlarıyla tanınır. Şu anda kendi sahasındaki maçlarını King Fahd International Stadium'da oynuyor. Al Nassr, Suudi Arabistan futbol ligindeki en başarılı takımlardan biri, üç Basra Körfezi Kulüpler Şampiyonası kazandı ve AFC Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseldi. Takım, 1955'teki kuruluşundan bu yana sekiz Suudi Profesyonel Ligi şampiyonluğu, dört Kings Cup şampiyonluğu ve iki Crown Prince kupası kazanarak yerel düzeyde de büyük başarı elde etti.

Serie A kulübü Juventus FC, 2018'de Ronaldo'yu imzaladığını duyurdu ve o zamandan beri onlar için 100'den fazla maça çıktı ve toplamda 66 gol attı. Torino'da geçirdiği süre boyunca 2 Serie A şampiyonluğu kazandı ve 2019 En İyi FIFA Erkek Oyuncu Ödülü de dahil olmak üzere çok sayıda bireysel ödül kazandı. Tüm zamanların en iyi oyuncularından biri olarak kabul ediliyor ve hala İtalya Serie A liginin en iyi oyuncularından biri.

Ronaldo, en son Juventus'ta forma giyen efsanevi bir futbolcudur. Daha önce Manchester United, Real Madrid ve Inter Milan için de oynamıştı. Ronaldo artık Al Nassr için top koşturuyor.

Editör: TE Bilisim