Şahsiyet 2. Sezon ne zaman başlayacak? Şahsiyet dizisi yeni sezon oyuncuları kimler? Uluslararası Emmy Ödülü sahibi Haluk Bilginer'i sevenler, ünlü aktörün başrolünde olduğu 'Şahsiyet' dizisinin yeni sezonunun geleceği hakkında heyecan içindeler.

ŞAHSİYET 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Haluk Bilginer'in başrolünde olduğu ve uluslararası ödüller kazanan 'Şahsiyet' dizisi, Disney+'ın yerli projelerini iptal etmesiyle bir belirsizlik yaşamıştı. Ancak merakla beklenen haber geldi: 'Şahsiyet' dizisinin 2. sezonu, GAİN platformu üzerinden izleyicilerle buluşacak. Haluk Bilginer'in yanı sıra Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimler ilk sezonda yer alırken, yeni sezona İlker Aksum, Nergis Öztürk, Ahmet Mümtaz Taylan ve Recep Usta gibi yeni oyuncular katılacak.

ŞAHSİYET DİZİSİ YENİ SEZON OYUNCULARI KİMLER?

Şahsiyet" dizisinin ilk sezon oyuncu kadrosunda, Haluk Bilginer ve Cansu Dere'nin yanı sıra Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimler bulunuyordu. Ayrıca, Necip Memili, Şenay Gürler, Ayhan Kavas, İbrahim Selim, Fırat Topkorur, Müjde Ar, Hümeyra ve Alper Atak gibi önemli isimler de diziye katkı sağlamıştı. Yeni sezonda ise bu kadroya İlker Aksum, Nergis Öztürk, Ahmet Mümtaz Taylan ve Recep Usta gibi deneyimli oyuncular eklenmiş durumda.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 8. Bölüm HD izle! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi son bölümü kesintisiz izle! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 8. Bölüm HD izle! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi son bölümü kesintisiz izle!

Editör: Haber Merkezi