Esin Çepni kimdir nereli ne iş yapıyor? Bilal Hancı’nın eşi Esin Çepni mesleği ne? Sosyal medya fenomeni Esin Çepni, YouTube'da tanınmış olan eşi Bilal Hancı'nın kendisini aldattığına dair görüntüleri sosyal medya hesaplarından ifşa etti. Eşinin ihanetini öğrenmenin yarattığı acıyla başa çıkmaya çalışan Çepni, 'Bu gece kafamdan kaynar sular döküldü. Sebebini gözlerimle gördüm. Siz de görün istiyorum' sözleriyle ihanet videosunu paylaştı.

ESİN ÇEPNİ KİMDİR NERELİ NE İŞ YAPIYOR?

Esin Çepni, 24 Temmuz 1993 tarihinde İstanbul'un Eminönü ilçesinde doğdu. Genç yaşta lisanslı makyaj uzmanlığı yaparak iş hayatına atıldı. Çepni'nin çeşitli iş deneyimlerine sahip olduğu biliniyor.

BİLAL HANCI’NIN EŞİ ESİN ÇEPNİ MESLEĞİ NE?

Esin Çepni, 8 Şubat 2016'da TV8 kanalında yayınlanan İşte Benim Stilim adlı yarışma programına katıldı ve yeni yarışmacılarla ekranlara geri döndü. Ayrıca, 26 Temmuz 2021 tarihinde Bilal Hancı ile dünyaevine girdi. Esin Çepni, sosyal medya platformlarını aktif bir şekilde kullanmaktadır.

Yücel Yılmaz kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Yücel Yılmaz'ın hayatı ve biyografisi! Yücel Yılmaz kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Yücel Yılmaz'ın hayatı ve biyografisi!

BİLAL HANCI KİMDİR KAÇ YAŞINDA?

Bilal Hancı, 8 Eylül 1989 tarihinde Trabzon'da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır.

Bilal Hancı, Atakan Özyurt ve Fatih Yasin ile tanıştıktan sonra sosyal medya platformlarında paylaştıkları videolarla tanınmaya başlamış ve 26 Aralık 2014 tarihinde YouTube'da Kafalar adlı kanallarını açmışlardır. Kafalar, büyük bir izleyici kitlesi tarafından sevilen fenomenler arasında yer almıştır.

11 Şubat 2018 tarihinde Evrim Akın'ın sunduğu 'Çocuktan Al Haberi' adlı televizyon programının 89. bölümünde, Kafalar grubundan Bilal Hancı, Atakan Özyurt ve Fatih Yasin yarışmışlardır.

Ayrıca, 2018 yılında müzisyen Abdurrahim Akça (Eypio) tarafından Kafalar Karışık filmi için hazırlanan "Kaşık" adlı şarkının video klibinde Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin gibi sosyal medya fenomenleri rol almışlardır.

2018 yılında ise Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin'in başrollerini paylaştığı 'Kafalar Karışık' adlı sinema filmi çekilmiş, ve filmde Türk sinemasının usta oyuncuları Metin Akpınar, Cihan Ünal, Erkan Can, Güven Kıraç, Nilgün Kasapbaşoğlu, Zuhal Yalçın, Ruhi Sarı, Erhan Yazıcıoğlu, Selahattin Taşdöğen, Burak Tamdoğan gibi isimlerle birlikte Yıldız Tilbe ve Funda Arar gibi ünlü isimler de rol almıştır.

Ayrıca, 5 Aralık 2018 tarihinde Kafalar grubu, Eser Yenenler'in sunduğu 'Eser Yenenler Show' programına konuk olmuştur.

Editör: Haber Merkezi