Hamza Turhan Ayberk kimdir kaç yaşında? Hamza Turhan Ayberk aslen nereli? Hamza Turhan Ayberk kimdir kaç yaşında? Hamza Turhan Ayberk aslen nereli?

Seçil Erzan kimdir, kaç yaşında? Seçil Erzan aslen nereli? Son günlerde dikkat çeken bir isim olan Seçil Erzan, ünlü futbolcuları dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan bir banka müdürüdür. Erzan'ın hayatı ve kariyeri, vatandaşlar tarafından büyük bir merakla takip edilmektedir.

SEÇİL ERZAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE ASLEN NERELİ?

Seçil Erzan, Çorlu ilçesinde dünyaya gelmiş ve eğitim hayatına Çorlu Lisesi'nde başlamıştır. Üniversite eğitimini Kocaeli'de tamamlayan Erzan, daha sonra Çorlu'da bir bankada 10 yıl süreyle şube müdürlüğü yapmış ve ardından İstanbul'da aynı pozisyona atanmıştır.

2013 yılında çalıştığı banka ile Galatasaray arasında gerçekleşen sponsorluk anlaşması sırasında, dönemin Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in finansal danışmanlığını üstlenmiştir.

Yaklaşık 11 yıl boyunca şube müdürü olarak görev yapan Erzan, bu süre içinde birçok futbolcu, iş insanı ve ailelerine yatırım tavsiyelerinde bulunarak bir 'fon' vaadiyle yüksek getiri sağlama iddiasında bulunmuştur.

Editör: Haber Merkezi