Şule Kayatürk (Şulemsi) kimdir, kaç yaşında? Şule Kayatürk mal varlığı ve serveti ne kadar? Şule Kayatürk, "Şulemsi" takma adıyla tanınan bir sosyal medya fenomenidir. Kendi adını taşıyan "Şulemsi Beauty Center" adında bir güzellik merkezi işletmektedir. Son dönemlerde güzellik merkezlerine yönelik yapılan soruşturmalar, bu tür güzellik merkezi sahibi fenomenleri sıkça gündeme getiriyor.

Hamza Turhan Ayberk kimdir kaç yaşında? Hamza Turhan Ayberk aslen nereli? Hamza Turhan Ayberk kimdir kaç yaşında? Hamza Turhan Ayberk aslen nereli?

ŞULE KAYATÜRK (ŞULEMSİ) KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Şule Kayatürk, 1.75 boyunda ve oğlak burcudur. Doğal olarak Ankaralıdır. Boyu 1.75 olan Şule Kayatürk, bir dönem 100 kilonun üzerine çıkmış olsa da son zamanlarda büyük bir zayıflama yaşayarak yaklaşık 54 kiloya düşmüştür. Şulemsi takma adıyla bilinen Şule Kayatürk, eşi Yasin Türk ile yollarını ayırma kararı almıştır. Uzun süreli bir evlilikleri olan bu fenomen çift, beklemedik bir şekilde boşanma kararı almıştır ve bu karar, takipçilerini şaşırtmıştır. İkilinin ayrılığına dair "aldatma" söylentilerine dair herhangi bir resmi açıklama yapılmamıştır.

Eşiyle bir süre ayrılık yaşayan Şule Kayatürk, Umre sırasında eşiyle çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak barıştıklarını duyurmuştu.

2013 yılından bu yana aktif olarak sosyal medyada etkin olan Şule Kayatürk, farklı mecralarda da kendine yer edinmiştir. Makyaj sanatçılığı, sosyal medya etkileyiciliği ve YouTube içerik üreticiliği gibi farklı alanlarda faaliyet gösteren bu fenomenin, kendi adını taşıyan bir güzellik merkezi bulunmaktadır.

Ayrıca, iş yerinde çalışanlarına alkol kullanmayı bırakmaları halinde altın hediye edeceğini dile getirdiği bir videosu sosyal medyada büyük yankı uyandırmış ve birçok kişiden tepki almıştır.

ŞULE KAYATÜRK MAL VARLIĞI VE SERVETİ NE KADAR?

Sulemsi olarak bilinen Şule Kayatürk'ün, 26 yaşında olmasına rağmen iddialara göre 16 villa, 28 daire, 1 helikopter, 173 iş yeri ve 1 yata sahip olduğu konuşuluyor. Ancak Kayatürk'ün bu serveti nasıl kazandığı hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Aynı Dilan Polat gibi, Kayatürk'ün de sosyal medya hesaplarında lüks yaşantısını paylaştığı öne sürülüyor.

Editör: Haber Merkezi