Kıyma dizisi Ulaş Ünal tutuklandı mı? "Sıfır Bir" ve "Kıyma" dizilerinde oyunculuk yapan Ulaş Ünal, uyuşturucu ticareti suçlamasıyla tutuklandı. Bu durum, insanların Ulaş Ünal kimdir sorusunu gündeme getirdi.

ULAŞ ÜNAL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Ulaş Ünal, "Sıfır Bir" ve "Kıyma" dizileri ile tanınan bir oyuncudur. Adana doğumlu olan Ulaş Ünal, önceden hırsızlık suçlamalarıyla gündeme gelmiştir. Şu anda Adana'da yaşayan oyuncu, "Kıyma" dizisinde Yiğit karakterini canlandırmıştır.

KIYMA DİZİSİ ULAŞ ÜNAL TUTUKLANDI MI?

Adana'da çekilen "Sıfır Bir" dizisi ve "Kıyma" dizisinde rol alan oyuncu Ulaş Ünal, uyuşturucu ticareti suçundan tutuklandı. Ulaş Ünal'ın daha önce bir avukatın cüzdanını çaldığı için tutuklandığı ancak serbest bırakıldığı biliniyor.

Sahra Işık kimdir, ne iş yapıyor? Sahra Işık Survivor'a kaç kere katıldı? Sahra Işık kimdir, ne iş yapıyor? Sahra Işık Survivor'a kaç kere katıldı?

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretini önlemek için torbacı olarak bilinen satıcılara yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında, dijital dizi ve film izleme platformlarında yayınlanan "Sıfır Bir" ve "Kıyma" dizileriyle tanınan Ulaş Ünal ile birlikte Semih Ç. ve Süleyman Ö. isimli kişiler, Yeşilyuva Mahallesi'nde uyuşturucu ile yakalandı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada, satışa hazır halde 2 paket bonzai (1.1 gram) ve 2 adet sentetik ecza ele geçirildi.

Narkotik ekipleri, başka bir mahalleden İbrahim El S. isimli kişiyi de uyuşturucu satıcısı olduğu değerlendirdikleri için gözaltına aldı. İbrahim El S.'nin üzerinde yapılan aramada ise 6 paket halinde toplam 15.68 gram bonzai ve 12 adet sentetik ecza bulundu.

Oyuncu Ulaş Ünal ve diğer şüpheliler gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Editör: Haber Merkezi