Madame Coco kimin, sahibi Türk mü? Madame Coco sahibi İlhan Tanacı kimdir, nereli? Fransız zarafetini ve şıklığını evlerinize ince detaylarla taşımayı amaçlayan Madame Coco, sürekli olarak büyüyen benzersiz ürün yelpazesi ile kişisel aksesuarlar ve ev dekorasyonu için özel olarak tasarlanmış küçük parçaların sadelikten asaletin zirvesine uzanan yolculuğunu belirlemektedir.

Yücel Yılmaz kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Yücel Yılmaz'ın hayatı ve biyografisi! Yücel Yılmaz kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Yücel Yılmaz'ın hayatı ve biyografisi!

MADAME COCO KİMİN, SAHİBİ TÜRK MÜ?

Madame Coco, 2011 yılında İlhan Tanacı tarafından kurulan bir markadır. Dünya genelinde 17 farklı ülkede faaliyet göstermektedir ve toplamda 350 mağaza ile hizmet vermektedir. İlhan Tanacı, İTÜ Makine Fakültesi'nde Tekstil Mühendisliği eğitimi almıştır. Kendisi tekstil ve perakende sektörlerinde çeşitli şirketlerde kurucu ortak olarak ulusal markalar oluşturmuş ve Marka Yönetimi ile Perakendecilik alanlarında uzmanlaşmış bir isimdir. 2011 yılında kurduğu Madame Coco markasını bünyesinde bulunduran Deha Mağazacılık'ın Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

MADAME COCO SAHİBİ İLHAN TANACI KİMDİR, NERELİ?

Madame Coco, 2011 yılında kurulan bir ev tekstili ve dekorasyon markasıdır. Türkiye ve 16 farklı ülkede toplam 300'ün üzerinde mağazada hizmet vermektedir. Aynı zamanda Madamecoco.com üzerinden ürünlerini satışa sunar. Madame Coco, modern çizgilerden ve renklerin uyumundan ilham alarak tasarlanmış ürünleriyle özgün ve zarif bir şıklık sunar.

Marka, ev tekstili, banyo, mutfak, sofra, cam, porselen, plastik ürünler, aydınlatma, kişisel bakım ürünleri ve kozmetik gibi birçok farklı kategoride hizmet verir. Madame Coco, müşteri ihtiyaçlarına ve beklentilerine göre trendleri belirleyen ürünler sunarak sektörün lideri olmuştur. Aynı zamanda global bir marka olma hedefini sürdürerek şeffaflık ilkesine bağlı kalmış ve tüketici odaklı bir yaklaşım benimsemiştir.

Madame Coco, hem fiziksel mağazalarında hem de online alışveriş sitesi Madamecoco.com üzerinden müşterilerine evlerinde rahat hissetmelerini sağlayacak bir deneyim sunmayı amaçlar. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan marka, 2019'da A.L.F.A. Awards'ın "Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka Ödülü"nü kazanmıştır. Nielsen'in 2019 Marka Bilinirlik Araştırması ve FutureBrightGroup'un 2021 Bilinirlik ve Marka Sağlığı Araştırması'na göre, Türkiye'de ev tekstili ve dekorasyon alanında en bilinen markadır. Ayrıca en çok alışveriş yapılan, tavsiye edilen ve beğenilen marka olarak da birinci sıradadır.

Madame Coco'nun kurucusu ve Deha Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı olan İlhan Tanacı, İTÜ Makine Fakültesi'nde Tekstil Mühendisliği eğitimi almıştır. İlhan Tanacı aynı zamanda Adana kökenlidir.

Editör: Haber Merkezi